Isnin, 10 Oktober 2011

MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI PAPN MEMPAGA 2011Tanggal 24 September 2011 bersamaan hari Sabtu, PAPN Mempaga telah mengadakan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri PAPN Mempaga 2011. Majlis bermula jam 8.00 pagi. Semua ibubapa dan anak-anak hadir dengan memakai baju raya, para pendidik pun tidak ketinggalan untuk berfesyen.

Setelah semua ibubapa hadir, jam 8.30pagi kami telah mengadakan Pertandingan Mencipta Kenderaan yang Paling Kreatif. Masa yang diberi adalah selama satu jam. Semua alat dan bahan untuk mencipta kenderaan hendaklah dibawa sendiri dari rumah. Kenderaan tersebut harus disiapkan di PAPN dan bukan di bawa siap daripada rumah.

Di sini kami nampak kesungguhan para ibubapa bertungkus lumus menyiapkan kenderaan. Sambutan amat menggalakkkan dan kami amat berbangga dengan kesungguhan dan komitmen yang ditunjukkan. Lihatlah gambar hasil kreativiti mereka...


Siap dah helicoprter Apiq..

"Tunggu ye, belum siap lagi ni"..


Papa, biar Jannah tolong papa tampal..


Cantiknya kapal..


Sorang je buat sampan.. mm manala mama Ecah.."Kita buat sama-sama ye"Wah.. cantiknya kereta lembu... idea siapa ni?


Apa la yang direnung tu..Meja makan untuk VIP


Comelnya Damia Sofea...

Kek Hari Lahir Muhammad Hilmi Azhan..


Wakil dari Pejabat Felda Wilayah, Puan Rohana tiba bersama keluarga..


Pengerusi PIBP menyampaikan hadiah kenderaan paling kreatif... Syafiq dapat nombor 3..
Pemenang pertama dalam Pertandingan Mencipta Kenderaan Yang Paling Kreatif ialah Keluarga Nisa Maisyarah dengan kereta lembunya..Pemenang kedua ialah keluarga Alisa dengan Kapal Titanicnya..Seronoknya Alisa pun dapat hadiah juga... yea...

Selepas sesi penyampaian hadiah, semua para jemputan dijemput untuk menjamu selera.. mm sedapnya.. Majlis berakhir jam 11.00 pagi..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan